Shipping

De verzendkosten wisselen binnen Nederland, de prijs wordt bepaald aan de hand van gewicht (buiten actie/promotie periode). Voor België bedragen de kosten € 6,50 incl. btw voor paketten. Alle brieven worden als brievenbuspost verzonden en zijn daarom niet verzekerd. De kaartjes die handgeschreven worden zullen 1 dag voor aangegeven datum op de post worden gedaan. Dit ervan uitgaande dat de de meeste brieven de volgende dag arriveren. Grote bestellingen zullen worden verzonden in een doos inclusief track &trace-code. Mocht je toch willen dat jouw brievenbuspakket te traceren is kun je contact opnemen, tegen meerprijs is dit mogelijk. De verzending vindt zo spoedig mogelijk plaats. Uiterlijk binnen 3 werkdagen wordt het pakje gepost. Het wordt in een stevige envelop met kartonnen omslag verstuurd zodat de nieuwstaat behouden blijft. 

Betaling en prijs

In de webshop kun je betalen met iDEAL en bankoverschrijving. Alle prijzen worden weergegeven en verwerkt inclusief BTW.

Retourneren

Het kan altijd gebeuren dat een pakje niet naar wens is of er eventuele problemen zijn met de levering. Mocht er iets mis zijn gegaan bij de verzending of u wilt iets terugsturen, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact op via info@dirkdribbelspier.nl. Het terugsturen van een bestelling is voor eigen kosten. Als het product nog in originele staat is ontvang je een ander product of jouw geld terug van het bestelde product. Bij speciaal ontworpen producten kan het geld niet geretourneerd worden, in samenspraak proberen we een andere oplossing te vinden.

Privacy

Tijdens je bestelling worden je gegevens met uiterste nauwkeurigheid behandeld. De persoonsgegevens zullen nooit verstrekt worden aan derden.

Rechten

De producten zijn altijd intellectueel eigendom van Dirk Dribbelspier. In overleg kan anders worden afgesproken. De gehele website inclusief inhoud is eigendom van Dirk Dribbelspier.

Contact

Dirk Dribbelspier

Graaf Lodewijkstraat 39

6821EA Arnhem

KVK: 83363378

info@dirkdribbelspier.nl